Jaarverslag DIGH 2006


In 2006 heeft DIGH negen nieuwe leningen mogen afsluiten en 17 corporaties waren bereid hiervoor garant te staan.

U kunt in het jaarverslag lezen over onze hoofdtaak, de leningen die DIGH in 2006 heeft afgesloten voor sociale huisvestingsprojecten in Suriname, Montenegro, Zuid-Afrika en Nicaragua. Daarnaast kunt u lezen over andere activiteiten waar DIGH in toenemende mate haar volkshuisvestelijke expertise inzet. Bijvoorbeeld het opzetten van een Housing Finance Agency voor Midden- en Oost- Europa met diverse andere partners.

De volgende corporaties maakten als garantiegever de leningen in 2006 mogelijk: Tablis Wonen, Algemene Woningbouwvereniging, Het Oosten, De Key, Portaal, Bo-Ex, SSH, Groenrand Wonen, De Alliantie, Progrez, Westwaard Wonen, Forta, Interstede, Rhiant, Parteon, Woonwaard en Wooncompagnie.

De corporaties als garantiegevers blijven van onschatbare waarde voor DIGH: zij maken de gunstige financieringen mogelijk zodat huisvestingsprojecten van de grond komen in ontwikkelingslanden en landen in een economische overgangsfase. Vanuit DIGH hopen wij nog vele corporaties over de streep te trekken om via een garantierol vorm te geven aan hun maatschappelijke ondernemerschap.

Klik hier voor het jaarverslag

Terug naar algemeen overzicht Terug naar laatste nieuws

print deze pagina
Disclaimer | Copyright DIGH NL 2007 - 2009