Factuuradres:
p/a Kasteellaan 5
2636 HW Schipluiden
info@digh.nl

Vestigingsadres:
Willemsplein 559
3016 DR Rotterdam
 
Voor algemene vragen:
henk.van.heuven@digh.nl
Voor financiële vragen:
info@digh.nl

Ontwikkeling begint bij huisvesting


De stichting DIGH (Dutch International Guarantees for Housing) maakt betaalbare woningbouw mogelijk voor mensen met een laag inkomen, in ontwikkelingslanden en landen in een economische overgangsfase. Dat doen we door het afsluiten van leningen in landen als Zuid-Afrika, Suriname en de regio Midden- en Oost-Europa.

Met DIGH-leningen worden, in samenwerking met lokale corporaties of gemeenten, niet-commerciële, volkshuisvestelijke projecten gerealiseerd. DIGH is voornamelijk actief in drie regio’s: Zuid-Afrika, Midden en Oost-Europa, Suriname en de Nederlandse Antillen. Maar ook elders in de wereld zijn projecten met DIGH-leningen. Op dit moment hebben wij leningen met een totaalbedrag van ongeveer € 70.000.000 afgesloten.

Door het garanderen van rente- en aflossingsverplichtingen kunnen we een doorbraak op het gebied van volkshuisvesting realiseren en een impuls geven aan landen met een groei-economie.

 

En verder..

Garant staan voor een projectlening, hoe werkt dat?Hoe kunt u een lening aanvragen?Ga direct naar : Compleet nieuwsoverzicht


print deze pagina
Disclaimer | Copyright DIGH NL 2007 - 2009